RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hydro jubler over Iran-funn

Sist oppdatert:
Norsk Hydros oljesjef Tore Torvund mener Norsk Hydros oljefunn på Anaran-feltet i Iran ikke bare er stort, men blant de viktigste i bransjen i de senere år
Norsk Hydros funn av olje på Anaran-feltet nær grensen til Irak i Iran, kan være en gigant, og ifølge Dagens Næringsliv blir Hydro mer optimistiske for hver dag som går.

- Vi tror Anaran-feltet kan være et av de viktigste oljefunnene de senere år, sa oljesjef Tore Torvund i Hydro ifølge internasjonale medier på oljekongress o Iran i går.

Hydros talskvinne for internasjonal virksomhet Kama Holte Strand bekrefter over for Dagens Næringsliv uttalelsene, og viser til at Hydro i forbindelse med at de lørdag levert inn kommersialitetserklæringen, har gått svært nøye gjennom testresultatene.

Torvund har tidligere uttalt at feltet kunne produsere 100.000 fat pr. dag, men Holte Strand sier at volumene nå kan bli enda større.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere