RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hydro nær utbyttefest

Sist oppdatert:
Hydro-sjef Eivind Reiten har stappfull kasse, og finner ikke selskapet nye prosjekter snart kan det bli tidenes utbyttefest i konsernet under jubileumet neste år
Finansdirektør Ida Heljesen sier til Aftenposten i dag at selskapet neppe har vært i en bedre finansiell situasjon, selskapet har like mye penger i banken som gjeld som følge av den høye oljeprisen.

Den fulle kassen kan gi grunnlag for en utbyttefest neste år i forbindelse med jubileumsfeiringen, skulle Reiten ikek klare å hoste noen investeringsprosjekter.

- Jeg tror at Hydro i forbindelse med jubileet neste år kan komme til å gi et ekstra jubileumsutbytte. I alle fall er det naturlig å se for seg at de kommer til å kjøpe tilbake ytterligere, sier aksjeanalytiker Arnstein Wigestrand i Enskilda Securities til avisen.

- Vi tror at Hydro vil gi tilbake mer penger til sine aksjonærer. Men vi tror heller at Hydro vil vedta et nytt tilbakekjøpsprogram enn at man kommer til å utbetale et gigantisk ekstraordinært kontantutbytte, sier analytiker Oddvar Bjørgan i meglerhuset ABG Sundal Collier til Aftenposten..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere