RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hydro ser på Statkraft?

Sist oppdatert:
Det spekuleres nå i om Hydro er svangre med oppkjøpsplaner siden deres tilbakekjøpsprogram fortsatt ikke er igangsatt. En av spekulasjonene går på at Statkraft kan være i kikkerten
En norsk analytiker som nyhetsbyrået AFX News har snakket med sier at Hydro sikter mot en styrking av sitt kraftområdet. Dette skal gjøre statens kraftgigant Statkraft til et interessant oppkjøpsobjekt.

Et amerikanske meglerselskap mener ifølge di.se at Hydros kraftvirksomhet kan bli stor nok til å kunne bli spunnet av som et eget selskap.

Det er Hydros manglende igangsettelse av de planlagte tilbakekjøpene av egne aksjer som har fått spekulasjonen til å gå høyt rundt mulig oppkjøp fra konsernet.

- Vi vil varsle markedet når vi starter med tilbakekjøp. Det har vi hittil ikke gjort, er den korte kommentaren fra investoransvarlig Idar Eikrem i Hydro ga Aftenposten i dag om vhorfor programmet ikek er satt i gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere