RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høye spark for McGregor

Sist oppdatert:
Ifølge Nicole Kidman lovte hun og Ewan McGregor hverandre at de aldri skulle synge offentlig etter Moulin Rouge. Det brøt han ettertrykkelig på teaterscenen torsdag. Se bildene.

Ewan McGregor hoppet over Star Wars-lanseringen under filmfestivalen i Cannes i år fordi han måtte hardtrene for rollen som gangsteren Sky Masteron i musikalen «Guys and Dolls».

- Jeg var i utgangspunktet nervøs for sangen, men da jeg kom på prøvene og så dansestegene ble det liksom sekundært, har han sagt til BBC.

McGregor sier at det er noe helt annet å spille musikal på teater enn på film. McGregor har for øvrig vist sin stemmeprakt på film før «Moulin Rouge» – i filmen «Velvet Goldmine».

Torsdag gjorde han sin musikaldebut. Det er fem år siden han sto på scenen. I publikum fantes Star Wars-kollega Natalie Portman, Andrew Lloyd-Webber og Joan Collins.

Stykket vises på Donmar Theatre i London i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere