RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyggelige tall fra norsk bredbåndsaktør

Sist oppdatert:
Catch Communications er i ferd med å befeste sin posisjon som en lønnsom utfordrer til Telenor i markedet for bredbåndstjenester
Catch Communications ASA, som sammen med NextGenTel er blant de største utfordrerne til Telenor på bredbåndstjenester, har både bedret omsetningen og resultatene det siste året. Fokuset på bedriftsmarkedet og offentlig sektor ser ut til å være en vellykket strategi.

Omsetningen endte 264,2 millioner kroner i 2003, mot 173,9 millioner kroner i 2002, en vekst på 52 prosent. Veksten er også oppnådd til økte marginer, noe som gå et resultat før skatt i fjor på 30,2 millioner kroner, mot 10,7 millioner kroner året før.

Driftsresultatet for fjoråret utgjorde 33,1 millioner kroner, mot 14,0 millioner i 2002.

- Vi befester vår posisjon som en innovativ og lønnsom utfordrer til Telenor i bedriftsmarkedet for bredbåndsløsninger. Sammenlignet med resten av bransjen er vi meget godt fornøyd med å ha oppnådd lønnsomhet etter mindre enn to års drift. Denne utviklingen er forsterket gjennom 2003, sier adm. direktør Kjell Ivar Hansen i en kommentar til resultatet.

Ifølge Hansen er Catch nå nummer to i bredbåndssegmentet med høyest margin, bedriftsmarkedet. Deres markedsandel er på 30 prosent, kun slått av den gamle telemonopolisten Telenor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere