RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hypervoldelig nytt spill på vei

Sist oppdatert:
Synes du «Grand Theft Auto» er voldelig? Gled deg til «Prototype».

(Spillmagasinet): Spillstudioet Radical Entertainment slapp i 2005 det «GTA»-aktige spillet Hulken løs på Xbox, PS2 og Gamecube, til ganske greie kritikker både i USA og Europa.

I spillet får man gå berserkergang rundt i byen og knuse stort sett alt en kommer over.

I det neste nummeret av spillbladet Game Informer avslører studioet at de følger opp «Hulken» med et nytt og hypervoldelig spill, skriver nettsiden Gamespot.com.

Spillet heter «Prototype» og også dette er bygd over samme lest som «Grand Theft Auto». Du tar kontroll over figuren Alex Mercer som har fått overmenneskelige egenskaper etter et noe uheldig vitenskapelig eksperiment.

Radikals unike vri i spillet er at når Mercer dreper mennesker absorberer han deres minner, evner og utseende, og kan forvandle seg til de han absorberer.

Mercer tapper også offerne for deres kunnskaper og talent. Når Mercer absorberer sine fiender og uskyldige forbipasserende, forsterker han sin egen biomasse som gjør ham sterkere og gir ham evnen til å forvandle kroppen til et våpen eller herde huden som forsvar.

Radikal tar i bruk sin egenutviklede spillmotor Titanium for å generere den digitale versjonen av Manhattan, hvor spillet foregår. Spillere kan velge om de vil snike seg frem i gatene eller forvandle byen til en slagmark, skriver nettsiden.

«Prototype» vil også ha en online co-op-modus hvor spillere tar kontroll over hver sin Mercer.

Game Informer skriver at «Prototype» etter planen slippes til Xbox 360 og Playstation, men det ryktes også om en PC-versjon. Spillet skal komme i løpet 2008.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere