Gå til sidens hovedinnhold

Hypp på en Cyborg R.A.T.?

Mad Catz slipper spillmusa utenom det vanlige.

En god mus kan være hva som skiller den gode spilleren fra den beste, og de fleste produsenter har en eller flere spesialmuser beregnet på hardcorespillere. Om du er hardcore eller ei, med den siste musa fra Mad Catz vil du definitivt skille deg ut på neste LAN-fest eller turnering.

SISTE NYTT: Alt fra CES 2010

Det er ikke utseendet som teller, sies det, men Cyborg R.A.T. sitt spesielle ytre skal nettopp være hva som gjør den interessant for en seriøs gamer. Skal vi tro toppsjef Darren Richardson i Mad Catz kan hjulene på musa skrus og justeres for å tilpasses nettopp din hånd.

- Cyborg er best kjent for ergonomiske joysticker, spillmuser og tastatur som kan justeres til spillerens behov. Dette er første gang noensinne de viktigste kontaktflatene mellom spillerens hånd og musa fullt ut kan justeres, sier han i en kommentar.

Cyborg-musa kommer i fire forskjellige utgaver, Cyborg R.A.T. 3, Cyborg R.A.T. 5. Cyborg R.A.T. 7 og Cyborg R.A.T. 9. Forskjellene er hovedsakelig hvor nøyaktig musa er (fra 3200 til 5600 punkter per tomme) og om musa er trådløs eller ei.

Prisen varierer fra 60 euro til 130 euro. De norske prisene vil antakelig ligge noe høyere. Musene lanseres i løpet av våren. Her kan du kan lese pressemeldingen fra Mad Catz.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken