RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyre krever innsyn i Nav-rapport

Oslo (NTB): Høyre krever at Stortinget får innsyn i en hemmelig rapport der Nav får kraftig kritikk. Partileder Erna Solberg vil vite hvilke tiltak regjeringen har satt i gang som følge av rapporten.

I rapporten som ble utført for Nav-ledelsen av konsulentselskapet Ernst & Young i november får Nav kritikk for treg postgang og arkivrot.

? Det er en ganske rystende rapport når det gjelder hvor dårlig organisert Nav er for øyeblikket, sier Erna Solberg til NRK.

I et brev til statsminister Jens Stoltenberg krever Solberg å få vite om regjeringen er informert om evalueringsrapporten, og om så ikke er tilfelle, hvorfor.

? Jeg ønsker å få svar på hvilke tiltak regjeringen har iverksatt på bakgrunn av denne rapporten eller om regjeringen i det hele tatt har fått vite om den, sier Høyre-lederen, som også lurer på hvordan regjeringen opplever den hardt pressede situasjonen i Nav.

Hun krever nå at Stortinget får utlevert rapporten.

? Jeg mener Stortinget nå må gå mye tyngre inn i Nav-reformen. Nå må disse rapportene på bordet og eventuelt andre interne rapporter, slik at vi kan ta stilling til hvor problemet ligger, sier Solberg, som understreker at hun verken er ute etter å «ta» statsråden eller regjeringen i denne saken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere