RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyre-politiker: - Beklager dypt

Sist oppdatert:
Drammen (NTB): Bystyrerepresentant Tor Johannes Helleland (23) innrømmer hacking og å ha publisert private bilder på pornografiske nettsteder.

23-åringen har trukket seg fra alle sine politiske verv, og søker også om fritak som folkevalgt i Drammen, skriver Drammens Tidende.

Helleland har blant annet jobbet som rådgiver på sosiale medier for Høyre. I en offentlig uttalelse mandag skriver han at han beklager det han har gjort.

- Jeg har urettmessig skaffet meg tilgang og delt private bilder av kvinner på nettet. Dette er en alvorlig krenkelse av deres privatliv, og det er en utilgivelig handling fra min side. Den fortvilelse og skade jeg har påført disse kvinnene og deres familier er jeg svært lei meg for. Jeg beklager dypt overfor de kvinnene som er rammet, skriver han.

Han sier videre at han går ut med navnet sitt for å unngå spekulasjoner, og at han forstår det han har gjort ikke er forenlig med å være tillitsvalgt i Høyre.

Helleland er sønnen til stortingsrepresentant Trond Helleland (51) og stesønnen til Høyres tidligere kvinnepolitiske talskvinne Linda Hofstad Helleland (35). (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere