RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyskolen lagt på is

Bråket i menigheten Levende Ord den siste tiden har nå ført til at planene om en kristen høyskole er lagt på is.

Etter planen skulle Bergen Kristne Høyskole etableres høsten 2007, og allerede kommende høst skulle det tilbys kurs i tre ulike fag.

- Høyskoleplanene er lagt på is. Styret for høyskolen har vedtatt å utsette de første kursene i påvente av at situasjonen i menigheten blir avklart. Dette har først og fremst med økonomi å gjøre. Når menigheten er inne i en vanskelig økonomisk situasjon, må vi være varsomme med å starte et så stort prosjekt som dette, sier høyskoleprosjektets styreleder Torkil Åmland til Vårt Land.

I søknaden som menigheten har sendt til Kunnskapsdepartementet, heter det at skolen i første omgang vil tilby høyskoleutdanning i fagene teologi, samfunn, politikk og pedagogikk.

Høyskoleplanene er en del av visjonen Enevald Flåten har hatt om å sette et sterkere kristent preg på det norske samfunnet, skriver Vårt Land.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere