RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyt trykk i Hexagon

Sist oppdatert:
Stor etterspørsel etter høytrykksbeholdere gjør at Hexagon investerer 20 millioner kroner.
Det er i en børsmelding at selskapet opplyser at de foretningsområdet for høytrykksbeholdere i Hexagon Composites opplever betydelig økning i etterspørselen.

En rekke rammeavtaler gjør at Hexagon forventer en vesentlig økning i leveransene av høytrykksbeholdere. Dermed har selskapet vedtatt en investering på om lag 20 millioner kroner for å øke produksjonskapasiteten.

- Leveransene består både av komplette systemer, hvor tankene er montert ferdig til å settes på taket bussene, og umonterte tanker. Marginene vil avhenge av fordelingen mellom de to typer leveranser. Markedet i USA er for tiden godt, og Lincoln er den dominerende leverandør av tanker (systemer og umonterte tanker) til gassdrevne
busser i USA. Det forventes ytterligere omsetningsfremgang også i dette markedet i 2007, skriver selskapet i en børsmelding.

Det er ved Lincoln sitt produksjonsanlegg der all produksjon av høytrykkstanker er samlet at investeringen gjøres og vil bli gjennomført i løpet av første halvår 2007.

Hexagon Composites sitt forretningsområde for høytrykksbeholdere i kompositt består av de heleide datterselskapene Raufoss Fuel Systems (Raufoss) i Norge og Lincoln Composites i Nebraska,USA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere