Gå til sidens hovedinnhold

Hytte-politilogg

En hytte-rapport fra Sirdal, Hemsedal og Hovden forrige helg.

Dette er et humorinnlegg skrevet av komiker Rune Bjerga.

Fredag:

Klokken 06.34: Eldre ektepar stoppet av bomvakt på vei til hytta i Hemsedal. Mann viste liten forståelse for hytteforbudet og kastet gebisset i ansiktet på vakten mens han skrek: «Det er vi pensjonister som bygget Norge og hyttene!». Sak opprettet og gebisset beslaglagt.

Nettavisens Nyhetsstudio: Her får du siste nytt om korona-krisen

Klokken 07.47: Hovden. Kjent mannlig eiendomsinvestor fra Kristiansand kastet håndgranater mot tre 18 år gamle jenter fra Røde Kors som oppsøkte mannens hytte for å informere om hytteforbudet. Alle jentene utenfor livsfare, men mannens aupair mister deler av livet sitt. «Det er bare å booke en ny aupair på internett - ingen skade skjedd, for faen!» skal mannen ha skreket til politipatruljen som kom til stedet. Mann innbrakt i arrest og bøtelagt.

Klokken 07.46: 83 år gammel kvinne og 86 år gammel mann fra Stavanger kidnappet Sirdal-ordføreren og forskanset seg på hytta i Sirdal.

Politiets forhandler klarte etter flere timer å bli enige med hytteeierne, og ordføreren er nå sluppet ut. Hytteeierne står nå og kaster kamferdrops på politiet, immunforsvaret og heimevernet som har omringet hytta. Pågående sak.

Klokken 10.47: 48 år gammel mann fra Sørlandet stjal to krokodiller fra Kristiansand Dyrepark. Dro deretter til Hovden og laget vollgrav rundt den 453 kadratmeter store hytta og slapp krokodillene uti. Mannen bøtelagt av politiet. Nektet å godta boten og hostet på politiet. Mann innbragt.

Les også: Bedrifter i krise kan lære mye av familiebedriften til Svein (48): – Et glitrende eksempel

Klokken 14.33: Ektepar i 50-årene nektet å forlate hytta i Sirdal. «Vi nekter å la plantene og orkideene våre dø ut på grunn av dumme regler. Dessuten kan vi ikke få korona-viruset da vi begge har hatt vannkoppene da vi var små!», skal paret ha argumentert for videre hytteopphold. Bøtelagt og sendt hjem.

Klokken 23.12: Hemsedal. Ektepar i 60-årene nektet å forlate hytta. Kastet hyttebok i hodet på politimann. «Vi har leid hytta i tre uker, og forholder oss til leiekontrakten. Det står ingenting om korona i den!», skal kvinnen ha skreket. Forsvaret på vei. Pågående sak.

Les også: Årets skattemelding: Sjekk disse punktene for å spare penger (+)

Lørdag:

Klokken 07.56: Hemsedal. Eierne av hyttefelt bestående av 24 hytter har laget skyttergraver utenfor hyttene og skyter nå mot Forsvaret med panservernraketter. De har satt opp et 40 kadratmeter stort banner med teksten: «Vi overgir oss KUN om kommunen reduserer vannavgift OG Kommunale avgifter! OG brøyteavgift OG løypeavgift!!!». Statsministeren forhandler med hytteeierne.

Klokken 13.44: Sirdal. 74 år gammel mann heiset corona-smittet kone opp i flaggstangen. Konen hentet av legehelikopter. Mann har forskanset seg i pulk i skiboden. Sak opprettet.

Klokken 17.34: Hemsedal. 80 berusede russ klarte å starte stolheisen. En elektrisk feil i anlegget førte til at farten på trekket økte til 120 km/t og kastet russen av på toppen og innover viddene. Alle savnet. Politiet er på stedet og søker.

Klokken 20.04: Tusenvis av hytteeiere på vei hjemover fra fjellet, melder kommuneadministrasjonen i Sirdal, Hemsedal og Hovden.

Les også: Koronakrisen kan ende svært godt for Norge

Klokken 20.14: Tusenvis av hytteeiere har snudd og er på vei oppover til fjellet, melder kommuneadministrasjonen i Sirdal, Hemsedal og Hovden. «Det var bare en spøk!», sier talsmannen for alle hytteeierne.

Klokken 23.44: Politiet opplyser om ville tilstander etter at myndighetene har tatt strømmen til alle hyttene. Eldre ektepar har begynt å brenne hverandre i peisen. Uavklart situasjon. Norge har bedt NATO om hjelp.

Søndag:

Klokken 05.40: Hytteeierne har kidnappet regjeringen og stortingsrepresentantene. Skitrekkene er nå åpnet i alle hyttekommunene.

Lokalbefolkningen i hytteområdene er blitt bedt om å forlate sin egen kommune innen klokken 12.00 for å unngå å smitte hytteeierne.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken