Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I 80-sonen kom lastebilen plutselig over på Charlottes side. Så smalt det.

SMALT I 80-SONEN: Charlotte Tame Jakobsen hadde en skrekkopplevelse på E6 i Tromsø søndag. - Det var forferdelig ekkelt, sier hun etter møtet en lastebil. (Foto: Privat)
SMALT I 80-SONEN: Charlotte Tame Jakobsen hadde en skrekkopplevelse på E6 i Tromsø søndag. - Det var forferdelig ekkelt, sier hun etter møtet en lastebil. (Foto: Privat)
- At sjåføren bare stikker av, er ufint gjort.

Det var i 17.30-tiden i søndag ettermiddag Charlotte Tande Jakobsen var på vei fra Setermoen til Harstad, skriver Nordlys.

Etter drøyte fem minutters kjøring møter hun en lastebil i 80-sonen. Lastebilen kjører plutselig over i Charlottes kjørefelt, og treffer bilen hennes.

Både sideruta og speilet ble knust, men lastebilsjåføren stopper ikke opp, og før Charlotte får summet seg opp et lastebilen kjørt.

- Det var forferdelig ekkelt. Lastebilen kommer mot meg, og jeg står på bremsa. Jeg kan ikke kjøre lenger til siden heller, for da kjører jeg av veien, og før jeg rekker å reagere smeller lastebilen inn i bilen min, beskriver Tande Jakobsen til Nordlys.

Du kan lese hele artikkelen her.

- Jeg ble veldig redd da ruta eksploderte.

Tande Jakobsen forteller at hun opplevde situasjonen som dramatisk.

- Jeg satt der med sideruta i fanget mitt, og var nesten i sjokk. At sjåføren bare stikker av, det er ufint gjort. For alt han visste kunne jeg vært avsimt i bilen, så jeg er veldig skuffet og sjokkert, forteller Tande Jakobsen.

- Det skjedde så fort at jeg ikke rakk å studere lasetbilen, men jeg så at den var hvit og hadde et bilde og noen farger på sida.

Fikk hjelp av to fremmende

Tande Jakobsen fikk hjelp av to fremmede menn som kom kjørende etter henne med å lage en improvisert rute. De fulgte henne også til Bjerkvik, for å se at hun kom seg trygt av gårde.

- Det var to tilfeldige menn som kom kjørende forbi, som stoppet og hjalp meg. Jeg ønsker å takke de to veldig mye, sier Tande Jakobsen takknemlig.

Hun beskriver kjøreforholdene som ekle, men mener ikke at det er en unnskyldning for det som skjedde.

- Det var snø og is på veien, men jeg er veldig skuffet over måten lastebilsjåføren håndterte dette på.

- Jeg skrevet en status på Facebook, så jeg håper at jeg finner den som gjorde dette, avslutter Charlotte Tande Jakobsen til Nordlys.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!