RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I dag går kjærlighetstoget

Sist oppdatert:
En tysk togtur på valentinsdagen kan føre til mer enn transport.

(SIDE2): Med tysk presisjon kommer du garantert til ditt bestemmelsessted, men kanskje får du noe ekstra med deg på turen. På valentinsdagen 14. februar har Deutsche Bahn noen avganger de har kalt «Flirt Express». Et tilbud til single mennesker som gjerne vil være med på en kjærlighetsreise på denne spesielle dagen.

Turene starter klokken seks på ettermiddagen og varer noen timer. Folk har i forkant reservert seg en plass på de aktuelle avgangene og det er ikke mer enn 60 plasser per tog. Her plasseres man i par, men hvert femte minutt blir man flyttet rundt for å finne en passende match.

Etter denne speeddate-reisen kan man føre samtalen videre på sammenkomster på barer og kafeer rundt togstasjonene. Denne delen av sjekkingen er også organisert av Deutsche Bahn og drikkebonger skal gi tyskerne litt ekstra selvtillit og styrke.

Kjærlighetstoget gikk første gang mellom München og Nürnberg på Valentinsdagen i fjor. Den ble så populær at årets togsjekking går på strekninger rundt om i hele Tyskland.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere