RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I dag skjer det

Sist oppdatert:
I dag bytter Donald Trump ut sin kjente frase «You are fired» med «I do».

Donald Trump jaktet på den slovenske modellen Melania Knauss i mange år, endelig sa hun ja, og lørdag kveld gifter de seg.

Forbredelser

I går gikk det lykkelige paret igjennom alle forbredelser og øvelser til bryllupet før de trakk seg tilbake til en dempet feiring på The Mar-a-Lago Club, hvor også deres rundt 350 gjester vil tilbringe deler av feiringen i kveld, melder Daily News.

Byen står på hodet

De siste dagene har byen Palm Beach stått på hodet for å få alt klart til begivenheten som blir en av deres største og i går ble siste sjekk av kjoler, smykker og hårfrisyrer gjennomført.

Alt skal være perfekt til kveldens feiring som inkluderer flere hundre av parets nære venner blant annet Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones, Oprah Winfrey, Clint Eastwood, Shaquille O'Neal, Sir Elton John og prins Charles.

Store salg

Bryllupet har også resultert i store salg for Graff, selvutnevnt produsent av «de mest fabelaktig smykker i verden». Han står blant annet for Knauss' forlovelsesring til 9.5 millioner kroner.

- Alt fra bryllupsgjestene til det som skjer i byen har ført til at folk kommer inn i flokk, sier butikk sjef, Craig Miller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere