RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Infinity Ward)

I dag utvides MW2 på PC

Sist oppdatert:
Klokken 18 i kveld går startsskuddet for utvidelsespakken på PS3 og PC.

Til tross for at Activision og Infinity Ward ikke har kommet opp med noen løsning på det omfattende jukseproblemet i Modern Warfare 2, så betyr det ikke at utviklingen, av det som fortsatt trolig er det mest spilte skytespillet på nett, har stoppet opp.

I 18-tiden tirsdag kveld åpnes den andre utvidelsespakken til spillet opp. Dermed kan spillere av spillet få boltre seg på fem nye brett.

Vel, når vi sier fem nye, så mener vi fem brett som ikke har vært tilgjengelig i spillet tidligere. To av brettene er, som ved forrige pakke, hentet fra det originale Modern Warfare-spillet.

Av de fem nye brettene, omtales tre av dem som store områder, én er en innendørsbane i et kontorlokale og den siste er et intrikat trailer home-området.

Prisen er som vanlig ganske stiv for utvidelsespakken, men utviklerne har trolig funnet ut at folk er villig til å betale godt med penger for å komme seg ut på nye områder.

Spillet har allerede vært tilgjengelig på Xbox 360 en stund, men nå åpnes det altså både for PS3 - og på PC, der førstepersons skytespill egentlig hører hjemme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere