*Nettavisen* Nyheter.

I farta, mamma!

PÅ SKIFERIE: Willem-Alexander og Máxima sammen med eldstedatter Amalia i skibakken i Argentina. Foto: (Scanpix)

Nederlands søte småprinsesser bruker sommerferien til å stå på ski.

(SIDE2): Det nederlandske kronprinsparet med sine tre jenter ferierer i kronprinsesse Máximas hjemland Argentina om dagen. I likhet med Norge har landet både kyst og fantastiske fjell - og i og med at det er vinter i landet ble det skiferien for de fem.

Hos besteforeldrene
Ti dager i Patagonia betyr også at Amalia (5), Alexia (4) og Ariane (2) får møte besteforeldrene sine, Jorge Zorreguieta og Maria del Carmen Cerruti. De to bor i Buenos Aires, men fløy inn til ranchen kronprinsfamilien eier nær den chilenske grensen.

Her er det fjell og fjord i nærheten med spektakulær utsikt, og gode turmuligheter til den sporty familien. Máxima brukte blant annet ferien til å utforske utsikten nærmere med taubane i nærheten av ranchen.

Strandferie i Nederland
Men det har ikke vært bare ski for barna, før de reiste tok seg tid til å møte pressen på stranda i Wassenaar der familien bor. Den nederlandske kronprinsfamilien er svært flinke til å vise fram familieliv og ikke engstelige for å vise fram sine prinsesser.

Tidligere i sommer tok Máxima (38) og Willem-Alexander (41) med seg sin mellomste datter, Alexia, for at hun skulle få teste ut skolen hun starter på til høsten. Storesøster og kommende annenklassing, Amalia, var også med som støtte til Alexia.

Les også:Prinsesse tyvstartet skolen

Kilde: Hello! Magazine

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.