RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I finalen ble det alvor

Om ikke det ble bikkjeslagsmål så bar finalen i «Hundeskolen» preg av skjerpet konkurranse.

(SIDE2): - Målet er jo å vinne, sier deltaker Ingvild Dahl (24) til Side2 før søndagens siste program i TV-serien «Hundeskolen» på TV2.

SE BILDER FRA FINALEPROGRAMMET NEDERST

Med den bullterrieren Lotta tok hun seg helt til finalen sammen med Stig Bjerknes (24) og blandingshunden Kajsa og Gorm Sverre Sivertsen (39) med schæferen Tex.

- Før finalen var det mer fokus på konkurranse. Når man er så nærme så blir man litt lysten på å vinne også, innrømmer Gorm Sverre Sivertsen.

Lærerikt
I 10 uker var de gjennom ulike oppgaver som skulle vise hvordan de mestret hundene sine med målsetting om bedret dressur.

SE EKSKLUSIVE VIDEOER FRA HUNDESKOLEN
Les også:Spente foran finalen

- Vi har lært utrolig mye forskjellig. Særlig på hvordan man kan få best mulig kontakt med bikkja si. Vi har lært så mye at det nesten er vanskelig å gå inn på enkeltdeler, forteller Ingvild.

- Ja, det er jeg enig i. Det gikk radig i svingene der, sier Gorm.

Slapt
Deltakerne innrømmer imidlertid at det har blitt noe slapt med treninga etter at de var ferdige med programmet.

- Det er nok litt vanskelig for en hund å omstille seg fra å ha hatt mental stimuli hver dag til å komme hjem og så skjer det ingenting. Det er mye man gjerne skulle begynt på som man lærte på Hundeskolen, men man får ikke gjort alt, forteller Ingvild.

Gorm kjenner seg igjen.

- Folk sier at du må jo han en topptrent hund siden du har vært på hundeskolen og greier, men vi er ikke helt der ennå, forteller han mens Tex vandrer urolig rundt stolen han sitter i.

SE FINALEN AV HUNDESKOLEN SØNDAG 20. JANUAR KL. 21:45 PÅ TV2

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere