RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I fusjonsplaner

Sist oppdatert:
Odim blar opp over 30 millioner og har dermed over 83,2 prosent av aksjene i OHI. Les mer her:
Odim melder i dag at de har inngått en avtale med aksjonærer i OHI AS om erverv av ytterligere 33,3 prosent av aksjene i OHI AS. Gjennom dette kjøpet øker nå Odims eierandeler til 83,2 prosent av aksjene i OHI AS.

Odim blar opp over 30,05 millioner kroner for eierandelen i OHI. Salg av eiendommen i Hjørungavåg vil medføre at kapitalen frigjøres. I tillegg vil en forlengelse av leieperioden og en reduksjon i det årlige leiebeløpet virke positivt for aksjonærene i ODIM.

Odim har planer om å fusjonere inn OHI, er ODIM i forhandlinger med en mulig kjøper av anlegget i Hjørungavåg. Således legger ODIM opp til en prosess i tre steg som starter med aksjeervervet i OHI AS, følges opp av en fusjon med OHI og avsluttes med et salg av eiendommen, skriver selskapet i meldingen.

Dermed sikrer Odim seg en langsiktig utvikling av anlegget i Hjørungavåg som er tilpasset selskapets raske vekstfase. Frigjøre kapital til fremtidig vekst gjennom salg av eiendommen til en tredjepart.

ODIM har per i dag en leieavtale med OHI som utløper i 2012 hvor Odim betaler et årlig leiebeløp på åtte millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere