RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lotta Lemche/TV3

I kveld blir det sex

Sist oppdatert:
- Det var godt å komme i gang, sier supercasanovaen Gleager i «Paradise Hotel».

(SIDE2:) Bartender Mads Gleager (27) er den danske «Paradise Hotel»s verste flørt. Og om du synes den norske versjonen var over toppen, så er det ikke noe i forhold til hvordan den danske utvikler seg.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Liker to jenter
Gleager ble hentet inn fra første sesong, rett og slett fordi han var så flink til å få damene i seng. Og i de siste episodene har vi sett at Gleager og Pernille har kommet hverandre nær.

Det skapte misnøye blant de andre deltakerne at Gleager og Pernille, som nå er et team, kysset hverandre i forrige episode.

Den danske serien har rundt 72.000 i seergjennomsnitt. Til sammenlikning hadde norske «Paradise Hotel» 230.000.

Informasjonssjef i TV3, Glenn Ø. Støldal, sier til Side2 at de er fornøyd med så stabile tall på den danske realityversjonen. Den danske serien går en time senere enn den norske og samler derfor færre seere også av den grunn.

- Vi forventer at de vil stige etter hvert som sommeren kommer, det blir varmere i luften og folk kommer senere hjem, sier han.

Intriger
Både den første og den andre serien av danske «Paradise Hotel» inneholder mer intriger og et tøffere spill. For eksempel må Bailey ikke bare takle en av sine ekskjærester, men to, hvorav den ene tydeligvis har problemer med å takle møtene mellom de tre.

Jon på sin side har problemer med sine gryende følelser overfor Line Sofie, og forsøker å forsikre henne som best mulig at han vil at hun skal bli på Paradise Hotel samtidig som han selv ikke vil erkjenne noe overfor henne i redsel av å miste sin plass i spillet.

Gleagers faste spillepartner gjennom fire uker, Sanne, er heller ikke spesielt fornøyd.

- Nå har vi stått sammen i fire uker, og for å si det sånn, det blir ikke deg som går ut, sier Gleager til Sanne.

Men kan hun stole på ham?

Og hvem stikker av med Gleager i kveldens program? Det må du se selv i kveld kl. 22:30 på TV3.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere