RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I kveld kåres modellvinneren

Foto: Privat (Side2)
Ti brillefine finalister kjemper om tittelen «årets brillemodell».

(SIDE2): Side2 har i samarbeid med optikerkjeden Specsavers jaktet på kandidater til «årets brillemodell 2009». I kveld avholdes den spennende finalen.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Brillene inntar hovedstaden
Tanken bak konkurransen er å finne fram til «vanlig» mennesker, som utmerker seg med briller, og parallelt appellere til brillebrukere generelt for å sette fokus på briller som et motetilbehør.

SE BILDER AV FINALISTENE NEDERST

Hvem som utmerker seg mest blant finalistene avgjøres i kveld på Månefisken i Oslo. Finalistene skal blant annet vise seg fram på catwalken som et siste frieri til juryen, og det finner sted med Per Sundnes som innleid konferansier.

Disse har siste ordet
I årets jury sitter PR- og Kommunikasjonssjef i Specsavers Ingvild S. Kilander og hennes kollega, og juryens mannlige alibi, Anders Hov. Side2 er representert ved tidligere modell og skuespiller Tone Christensen, som også har scoutet og vært programkoordinator for international modellutveksling for Click Model Management i NYC.

Favorittdesigneravgjør
Den fargerike designeren Fam. Irvoll er vårt fjerde jurymedlem, og den mest profilerte av dem. Hun har jobbet med Vivienne Westwood, Kylie Minogue og Lady Gaga. Akkurat og nå holder hun på med sin 5 kolleksjon som heter «I love gays».

Lesernes favoritt
Men om juryen skulle ha sin ene favoritt er likevel ikke løpet kjørt for de øvrige deltakerne. Den gjeve prisen for «lesernes favoritt» skal også selvsagt utnevnes. Jimmy Garcia er en av brillebrukerne som ikke kom gjennom juryens nåløye, men som like gjerne kan stikke av med folkets pris. Han har tidligere fått mye skryt for at han kler briller.

- Jeg meldte meg på etter tips fra en kollega som mente jeg burde melde meg på. Jeg har hørt fra alle kanter at jeg alltid har kledt briller, og at jeg burde gjøre modelljobber med briller på. Jeg er ikke fotogen, men når jeg har briller på, skjer det et eller annet. Jeg ble stoppet på gaten en gang av en representant for et stort motefirma som lurte på om jeg var interessert i å gjøre reklame for solbrillene de førte. Jeg trodde det bare var tull, så jeg gikk videre.

- Spennende om jeg vant
- Det hadde vært veldig spennende å vinne. Jeg har faktisk alltid lurt på om jeg skulle prøve meg som brillemodell - utrolig nok. Håper selvfølgelig å komme så langt som mulig, sa Jimmy til Side2 før semifinalen.

Fanklubb på Facebook
Jimmy er en av dem som også har fått tilhengere i en annen publikasjon enn her på Side2. På Facebook er gruppen «Stem på Jimmy» opprettet, og har i skrivende stund 166 medlemmer som heier ham fram.

Årets norske finalister ser du i listen og bildegalleriet under.

Connie Thorbjørnsen (21) fra Birkeland
Nina Lovise Sylvander (24) fra Steinkjer
Elisabeth Myhrvold (18) fra Sotra
Marthe Fossen Frøystad (18) fra Stjørdal
Stephen Alexandre (18) fra Tromsø
Arsim Qureshi (19) fra Mortensrud, Oslo
Jørgen Carlsen (22) fra Fana, Bergen
Hege J. Lund-Zetterquist (29) fra Prinsdal, Oslo
Julie Sara (23) fra Russland/Skiptvet
Killa Marita Halvorsen Michel (22) fra Bodø

2302

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere