RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I morgen blir det 25 grader

Foto: Poppe, Cornelius (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Nyt varmen mens du kan.

Hvis du er en av de heldige som fortsatt har sommerferie, eller har muligheten til å ta en dag fri, kan det se ut til at du burde bruke morgendagen for hva den er verd.

Over 28 grader på søndag
Nordmenn har ikke blitt bortskjemt med godt vær denne sommeren. Denne søndagen tok likevel hetebølgen i Europe en snarvisitt til Østlandet søndag. Sande og Drammen målte temperaturer over 28 grader, og ellers på Østlandet kunne folk nyte fridagen med over 25 grader.

Vær-tirsdagen er også gode nyheter for mange nordmenn.

- Morgendagen er eneste sikre soldag framover, sier Storm-meteorolog Beate Tveita til Nettavisen.

Selv om vi fikk en skikkelig blåmandag, sprekker det altså opp tirsdag og solen får tak. Det blir ikke like varmt som rekordsøndagen, men temperaturene vil ligge rundt 25 grader for øst- og sørlendingene.

Siste sommerdag?
Kanskje snakker vi om sommerens siste sommerdag. Selv om langtidsvarselet viser sol både i Bergen, Kristiansand og Oslo om en uke, vil temperaturene på rundt 14 grader gjøre det vanskelig å nyte bading på stranden.

- Mandag har temperaturene sunket og mange har fått regn i dag, men tirsdag vil temperaturene stige igjen. På sør- og Østlandet blir det etterhvert veldig fint vær med høye temperaturer fra formiddagen tirsdag. Vi kan ikke se at det blir mer godvær, ihvertfall ikke denne uken, sier Tveita.

Vestlendinger og folket i nord må nok belage seg på skyer og regn, også i morgen.

Resten av uken ser mørkere ut for hele landet. Værgudene gir oss lavere temperaturer, skyer og nedbør stort sett over hele landet fra og med onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere