RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I samme sko som Kate

(Splash News)
Sist oppdatert:
Chelsy er tydelig inspirert av Kate Middletons stil.

(SIDE2): Chelsy Davy går tydelig i Kate Middletons fotspor. Kate har ikke bare vunnet sin prins, hun har også vunnet hele verden som en av nåtidens heteste stilikoner. Og det er helt tydelig at Kate inspirerer flere enn den vanlige kvinnen i gata. Nå lar også prins Harrys av- og på kjæreste, Chelsy Davy, seg inspirere av den velkledde 29-åringen. Det skriver daily mail.

Sko fra LK Bennett
I dagene før og etter bryllupet ble Kate Middleton sett og fotografert i sine sorte sko fra LK Bennett. Sist vi så hertuginnen av Cambridge i disse trendy vårskoene var dagen etter bryllupet, da det nygifte paret ble hentet i helikopter på Buckingham Palaces plen.

Droppet skoene
Kun fire dager etter blir Chelsy avslørt i det hun prøver et par lignende sko på King's Road i London. Skoene var kun en billig etterligning fra merket Office, og med en prislapp på kun 60 pund.

Men det kan se ut som butikken ikke hadde Chelsys størrelse på lager. Etter å ha prøvd paret rundt inne i butikken, tok hun de av seg, og satte de tilbake på hylla.

Chelsy kom ut av butikken igjen i det samme paret med hvite tøysko.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere