RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I seng med Jordan

Sist oppdatert:
Den britiske glamourmodellen, Jordan, har fått sin egen sengetøykolleksjon.

Det britiske varemagasinet Matalan har lansert kolleksjonen «Katie Price Bedroom Collection». Det er den britiske glamourmodellen Katie Price, mer kjent som Jordan, som står bak designet av tre forskjellige sengesett.

ROMANTISK: Jordans sengetøykolleksjon har en romantisk stil.

Mange jern i ilden
Designet er romantisk med innslag av hjerter og blomster, og da det ble lansert i slutten av juli var køene lange av fans som ville ha et glimt av glamourmodellen som selv stilte opp i en utvalgt Matalan-butikk.

Jordan har mange jern i ilden om dagen, i tillegg til sengetøykolleksjonen har hun sin egen undertøyskolleksjon og har nylig gitt ut boken «Angel Uncovered».

To store fordeler
Modellen ble kjent under artistnavnet Jordan da hun ved flere anledninger figurerte som «side3-pike» i den britiske tabloidavisen «The Sun». Oppmerksomheten rundt henne har vokst i takt med puppene hennes, og hun har også posert for «Playboy», «FHM» og «Loaded». I dag er Jordan gift med artisten Peter Andre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere