*Nettavisen* Nyheter.

I stampen med Dorthe

Lørdag er «God kveld Norge» tilbake på skjermen med nye kjendiser. Da får du blant annet oppleve Dorthe i badestampen sammen med Trond Moi.

03.09.04 18:58

- Vi gjennomførte en fokusundersøkelse i vår, og et av de tydeligste signalene var at folk gjerne ville se mer av Dorthe i andre settinger enn studioet, sier redaksjonssjef Elisabeth Hage.

Ari Behn

Redaksjonen tok fokusgruppen på ordet, og lager i høst en rekke videoinnslag der Skappel intervjuer kjendiser i litt uvante settinger. Til sesongpremieren lørdag har hun lurt med seg kjendiskokken Trond Moi opp i en badestamp på en liten gård i Aurlandsdalen – til samtale om stort og smått.

Trond Moi er aktuell med ny kokebok, og hva er mer naturlig enn å dra den kjente kokken med seg til en bitte liten fjellgård i Aurlandsdalen for å snakke om løst og fast?

Fast innslag

Men det blir ikke bare badestamp og flott natur i møtet mellom Dorthe og Trond. De drar også på sopptur og lager mat mens de prater om Tronds suksess, hans forhold til Ari Behn og alle restaurantene han har åpnet rundt omkring.

Redaksjonssjefen forteller at en slik vri på kjendisintervjuet vil være et fast innslag på menyen utover høsten.

Den elleve mann sterke GKN-redaksjonen fortsetter med den velprøvde og velfungerende miksen av norske og internasjonale kjendiser, og Hage forteller at de skal ha intervju med en stor internasjonal stjerne hver lørdag. Skuespillerinnen Gwyneth Paltrow er først ut i høst.

Se God kveld Norge på TV 2 lørdag 4. september kl. 22.20.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.