RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I trusa på banen

Foto: J.B Nicholas / Splash News (J.B Nicholas / Splash News)
Sist oppdatert:
Søndag ble det tiende «No Pants Subway Ride» arrangert. Se video.

(SIDE2:) Ifølge Improve Everywhere, som står bak stuntet, fant begivenheten sted på rundt 50 steder, i 24 ulike land. Bergen står på lista over steder, men Facebook-eventet er ikke aktivt.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Å gå lettkledt nedentil skjer på samme dato hvert år. 9. januar oppfordres det til å ta kollektivtransport i undertøyet.

Det som kreves for å delta, foruten at noen arrangere det der du bor, er:

- At du er villig til å ta av deg buksene på T-banen.

- At du klarer å holde deg alvorlig.

- Dette er et fellesarrangement. Ikke dukk opp med mindre du planlegger å ta av deg buksene. Dette inkluderer media, heter det videre.

- Gøy!
«No Pants Subway Ride» startet som en spøk i 2002. Da gikk syv gutter uten bukser på undergrunnsbanen i New York, og siden vokste fenomenet. Denne helgen deltok cirka 3500 personer i New York.

Improve Everywhere skriver på hjemmesiden sin at deres grunntanke er å ha det gøy. De tror på organiserte festligheter. De mener at en spøk ikke handler om å gjøre folk flaue eller forlegne, men at det bør dreie seg om å få noen til å le, smile eller bli oppmerksom på hva som foregår rundt dem.

4006

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere