RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ibba klar for Vålerenga

Sist oppdatert:
Angrepsspilleren signerte for tre år med Vålerenga.

Se intervju med Ibba her

Vålerenga har i dag signert angrepsspilleren Abdurahim "Ibba" Laajab (26). Laajab spilte i 2011-sesongen for Adeccoligaklubben Strømmen hvor han scoret syv mål på 24 kamper. Laajab har de siste dagene vært på prøvespill i Vålerenga, og var fredag på medisinsk sjekk før han signerte en treårskontrakt med klubben.

- Han har god fysikk, er rask, har stor gjennombruddskraft og er god én mot én. Det er det vi ser på, spesielt på kantene for oss, sier Vålerenga-manager Martin Andresen om sin nye spiller.

Laajab er sannsynligvis Norges beste futsalspiller og er stor stjerne på futsallandslaget som før jul overraskende gikk videre i VM-kvalifiseringen.

Tilbake til Vålerenga

Som guttespiller var Laajab i Vålerenga før turen gikk til Skeid. Han har også et opphold i tyske Borussia Mönchengladbach bak seg, og har spilt for Notodden, Mjøndalen og Strømmen på nest øverste nivå i Norge. Laajab kommer til Vålerenga som Bosman-spiller.

Se intervju med Ibba her

Abdurahim Laajab
Kallenavn: Ibba
Født: 25. mai 1985
Høyde/vekt: 188 cm / 89 kg
Posisjon: Angrep
Tidligere klubber: Skeid, Borussia Mönchengladbach, Notodden, Mjøndalen, Strømmen

Se syv Ibba-mål fra 2011 her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere