RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

IBM leverte varene

Sist oppdatert:
IBMs resultat var på linje med forventningene.
Tungvekteren International Business Machines Corp leverte kvartalsresultat etter børs tirsdag. Selskapet melder at resultatet har steget med 8 prosent i forhold til samme periode for ett år siden.

Resultatet endte på 1,84 milliarder dollar, eller 1,21 dollar per aksje, sammenlignet med 1,71 milliarder dollar, eller 1,08 dollar per aksje på samme tid i fjor.

Omsetningen steg med 6,6 prosent til 22 milliarder dollar fra 20,7 milliarder dollar i fjor.

Analytikernes konsensus foretatt av Thomson Financial viste at spådommene på et resultat på 1,21 dollar per aksje ble innfridd. Omsetningen var ventet å havne på 21,9 milliarder dollar.

IBM sa i forbindelse med fremleggelsen at selskapets globale servicedivisjon fortsatt er den største omsetningsmaskinen med salg på 12,4 milliarder dollar, opp fra 11,6 milliarder dollar i samme periode i fjor.

Aksjen klatret med en prosent på handelen og ytterligere litt på den elektroniske senhandelen etter at resultatet var fremme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere