RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iceman og Spettet tror på bulk

Sist oppdatert:
Investorene Idar H. Vollvik (bilde) og Øystein Stray Spetalen har begge kjøpt seg opp i bulkrederiet Jinhui Shipping. Vollvik er også tungt inne i Altinex
Ifølge ferske aksjonærlister i Jinhui Shipping så har Øystein Stray Spetalen gjennom sitt investeringsselskap Tycoon Industrier kjøpt en halv million aksjer i rederiet sist uke. Det er tre dagers etterslep i aksjonærlistene.

Spetalen er ikke alene om å ha satset på Jinhui-aksjen etter at den i likhet med resten av bulksektoren har fått en del medfart de siste par månedene.

Idar 'Iceman' Vollvik har nemlig også kastet seg på Jinhui-aksjen. Hans investeringsselskap Vollvik Invest har dukket opp på aksjonærlisten i bulkrederiet med en post på 359.000 aksjer.

Jinhui-aksjen har steget over 5 prosent hittil mandag i en rekyl for bulkaksjene. Belships er opp over 8 prosent i ettermiddag, mens skipsreder John Fredriksen kan logge 5,3 prosent for Golden Ocean Group.

Vollvik har også dukket opp som tredje største aksjonær i det lille oljeselskapet Altinex. Det er snakk om en post på 106 millioner aksjer, eller rett over 9 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere