RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ida (20) satt og skrev eksamensoppgave da mannen foran henne plutselig begynte å onanere

Tidligere Farmen-deltaker Ida Skogmo (20) satt og skrev skoleoppgave på Folkebibliotekets bokkafe da en mann begynte å onanere rett foran henne.
Tidligere Farmen-deltaker Ida Skogmo (20) satt og skrev skoleoppgave på Folkebibliotekets bokkafe da en mann begynte å onanere rett foran henne. Foto: Privat/TV 2
Sist oppdatert:
- Det var utrolig ekkelt.

TRONDHEIM (Namdalsavisa):  Ida Skogmo (20) fra Namsos satt og skrev skoleoppgave på Folkebibliotekets bokkafe da en mann begynte å onanere rett foran henne

- Jeg satt der for meg selv og skrev skoleoppgave. Det var en eldre mann som satt like foran meg. Plutselig satte han på porno på pc-en og tok på seg selv. Det var utrolig ekkelt, sier Namsos-jenta, som bor og studerer i trønderhovedstaden.

Skogmo pakket sammen sakene og bevegde seg skremt mot utgangen.

Tilkalte vakter

- Han satt heldigvis med ryggen til. Men for å komme forbi han måtte han flytte på stolen for å slippe meg fram. Jeg fikk blikkontakt med ham og ga ham det styggeste blikket jeg klarte, sier Skogmo til Namdalsavisa.

KASTET UT: Den onanerende kafegjesten ble kastet ut etter at betjeningen ble fortalt hva som foregikk.

Hun gikk rett til informasjonen i Folkebiblioteket og informerte de ansatte om den onanerende kafegjesten – og ba dem tilkalle vakter for å kaste ham ut.

- Det ble gjort øyeblikkelig. Heldigvis, sier Skogmo.

- Kunne vært barn til stede

- Kommer du til å drikke kaffe og skrive oppgave der flere ganger?

- Jeg kommer nok til å sette meg på lesesalen og skrive oppgave neste gang, sier Skogmo, som er glad for at det ikke var noen barn til stede i kafeen da opptrinnet skjedde.

- Vanligvis er det mange barn som bruker å være på besøk på biblioteket, så det var flaks at ingen barn fikk oppleve den traumatiserende hendelsen, sier 20-åringen.

Les flere saker i Namdalsavisa her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere