Ida Wulff i bilulykke

Foto: Christopher Mørch Husby

Ida fikk et uheldig møte med Hollywood.

15.11.10 12:56

(SIDE2): Det var på lørdag bloggeren Ida Wulff og hennes venninne, Nadja, ble utsatt for en bilulykke i Hollywood etter at bremsene på bilen de kjørte sluttet å virke.

Ida har beskrevet den ubehagelige situasjonen på sin blogg Idawulff.com. Hun skriver at det svartnet for henne da venninnen gjorde henne klar over at bremsene ikke virket.

Mistet kontroll over bilen
Uten bremser mistet Nadja kontroll over bilen som hadde fortsatt skrått over to felt på motorveien og rett inn i en annen bil.

- Helt uskadde, takk og faens lov, sto vi der i mørket i tre timer mens bilene suste forbi, og ante ikke hva vi skulle gjøre. Vi var helt lamslåtte av sjokk, jeg hadde virkelig vært helt sikker på at jeg skulle dø, skriver Ida på bloggen.

Verksted i gettoen
De to venninnene fikk etter hvert hjelp av en lokal politimann som fikk bilen deres tauet til et verksted, i det Ida beskriver som en gate i en getto som man ser på film, hvor folk blir skutt og ranet.

- Jeg har aldri følt meg så liten, redd, vettskremt og utrygg før, noen gang i hele mitt liv ... Jeg er bare helt psykisk utslitt nå, men jeg må bare slutte å tenke på hva som kunne ha skjedd. Vi var heldige som ikke ble skadd, for det kunne endt så utrolig ille, skriver Ida.

Hele innlegget kan du lese her.

Språkskole i Los Angeles
Ida Wulff bor for tiden på Biltmore studenthjem som ligger på Redondo Beach i Los Angeles. Her skal hun gå på språkskole fram til desember.

Du kan følge Ida og hennes liv i Los Angeles på bloggen Idawulff.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.