*Nettavisen* Nyheter.

Ida Wulffs beste London-tips

Bloggdronningen har vært i Europas sjekkemekka, og deler sine erfaringer med deg.

18.01.10 13:44

(Side2:) Ida Wulff har tatt med datamaskinen og kameraet til London og har skrevet reisebrev fra den britiske hovedstaden. Hun ble likevel skuffet over byen:

- Jeg ble dødsskuffet over London da jeg skulle handle klær! Fant ikke et eneste plagg jeg hadde lyst på, handlet kun et par kjoler da det var nødstilfelle før kveldens bytur. Så for meg gikk det mest i sko, vesker, undertøy og annet tilbehør.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Unngå Oxford Street
Et tips når det gjelder hvor man ikke bør gå har hun også:

- Jeg holdt meg for det meste i Oxford Street, butikkene inneholder stort sett sennepsfargede kjerringklær og syntetiske plagg med glitter. To steder dere bør sjekke ut i Oxford Street er Primark og Selfridges. Primark kjenner vel alle til!? Sko, vesker, undertøy og det meste annet til en veldig billig penge. Klærne var ikke mye å skryte av der. Selfridges er et stort senter som har det meste av ting, klær og brands. Ikke glem å besøke det eksklusive polet der: The Cigar house, eller noe.

Samtidig, skal man ha mer eksklusive ting er det greit å ta turen til et kjøpesenter:

- En av dagene dro Ida Caroline og jeg til Westfield kjøpesenter, der finner du gigantiske butikker med LV, Gucci, Miu Miu, Prada, Burberry osv. Husk gode sko, det er huge!

Les alle Idas Londontips her om hvordan du tar deg fram, hvor du bør spise og hvilke hoteller hun anbefaler.

Sjekk også andre reisebrev fra London:

Champagnehorer

Du er akkurat som meg, du tør bare ikke å stå for det

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.