Gå til sidens hovedinnhold

Idar Vollvik er ute av aksjefloke

Investor følte seg lurt etter aksjeinvestering.

I «aksjetvisten» mellom Idar Vollvik og investor Sten Ture Jensen, har partene nå blitt enig om en løsning.

De oppgir å være tilfredse med avtalen.

– Som en del av avtalen skal ikke partene uttale seg til media om avtalen eller dens innhold, annet enn det som er nevnt foran. Ytterligere kommentarer vil ikke bli gitt til media i sakens anledning, skriver Jensen og Vollvik i en melding.

Følte seg lurt

Jensen følte seg lurt av Vollvik. Den tidligere redaktøren i Aktuell Rapport kjøpte i mars 500.000 Ludo-aksjer av Idar Vollvik. Ifølge Finansavisen tok Vollvik pengene, men leverte aldri aksjene.

Ifølge Jensen var Vollvik i så desperat behov for penger at han ga en garanti om at han kunne kjøpe tilbake aksjene til samme pris når Jensen ville.

– Vollvik sa at han trengte tid, fortalte Jensen til Finansavisen før jul.

Overfor Nettavisen NA24 gjorde Jensen det klart at hans investering i Ludo utelukkende var ment å gå til Vollviks mobilsatsing i Thailand gjennom selskapet Mojo 3G.

– På meg virker det som om Vollvik har brukt pengene på gammel moro i Norge stedet for på Mojo 3G i Thailand, sa Jensen til Nettavisen i desember.

Problemer i Thailand

I august 2012 meldte Nettavisen NA24 at Vollvik hadde problemer i Thailand. Ludo var i ferd med å bli sparket ut av Vollviks mobilselskap i Thailand, Mojo 3G

– Vi har vært frustrerte over Ludo og det holdt på å gå veldig galt, uttalte administrerende direktør Morten Eriksen i Mojo 3G til Nettavisen NA24.

Det har ikke lykkes Nettavisen NA24 med å få en kommentar fra partnerne. Vollvik oppgir at han er på reise i Kina.

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken