Idas nye MGP-kjæreste

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Nyforelsket Ida Wulff.

31.07.09 12:38

(SIDE2): – Ja, det stemmer at jeg har fått kjæreste, sier bloggeren Ida Wulff til Side2.

Hun har blitt sammen med artisten Raymond David Henriksen, kjent fra rapgruppen KeSera. Han er født og oppvokst på Ellingsrud i Oslo.

– Ikke Rybak
«Har visst glemt å fortelle dere at...... jeg har fått meg kjæreste?», skriver den nyforelska kjendisbloggeren på sin egen blogg . I går, torsdag, la hun ut flere bilder av de to sammen.

Samtidig ler hun av ryktene om at hennes nye flamme er MGP-vinner Alexander Rybak.

«Jeg har allerede fått to mailer med spørsmål om hvordan det er å være sammen med Alexander Rybak. Jeg er IKKE sammen med Alexander Rybak, haha», skriver hun som en avkreftelse på de siste dagenes spekulasjoner.

Grunnen til ryktene om «Fairytale»-kjendisen kommer trolig på bakgrunn av at Raymond David Henriksen også har deltatt i Grand Prix. Sammen med Nahom Feshazian opptrådte han i musikkonkurransen med låta «Party».

Wulff, som tidligere var bosatt i Tønsberg, har nå flyttet til hovedstaden.

– Jeg stortrives her, sier hun til Side2.

Les mer på Idas blogg.

Brudd etter 6 år
Ida Wulff har et mangeårig forhold bak seg som tok slutt i mars i år.

«Det er slutt med kjæresten etter 6 år sammen, så jeg vet ikke helt hvor jeg har meg selv eller noen verdens ting for øyeblikket. Ber derfor om forståelse for at jeg ikke har tømt hodet og tankene mine i bloggen den siste tiden, selv om noen av dere har klart å lese mellom linjene. Trenger litt tenketid i dag», skrev bloggeren om bruddet.

Bakgrunn: – Slutt med kjæresten etter seks år

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.