*Nettavisen* Nyheter.

Identifisert av puppene

Foto: Scanpix (AP)

Politiet måtte identifisere Jasmine Fiore ved hjelp av brystimplantatene hennes.

(SIDE2): Realitykjendisen og modellen Jasmine Fiore (28) ble funnet drept i en koffert i en container i California sist lørdag.

Ifølge politiet ble Fiore funnet lemlestet, blant annet var hennes fingrer og tær fjernet. Fredag uttalte etterforskerne at de måtte bruke modellens brystimplantat for å identifisere henne, skriver AP.

- Etterforskerne måtte bruke serienummeret på implantatene fordi de ikke kunne bruke fingeravtrykk eller tannlegejournaler, sier talsperson Farrah Emami.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Flyktet til hjemlandet
Ektemannen Ryan Jenkins (32) ble torsdag siktet for mordet og er mistenkt for å ha flyktet til Canada etter at Fiore ble funnet drept.

Politiet har lovet en belønning på 25.000 dollar for informasjon som kan føre til arrestasjon av Jenkins.

- Kranglet mye
Jenkins er eiendomsmillionær og har blant annet deltatt i realityprogrammet «Megan Wants a Millionaire» på VH1. Showet ble tatt av plakaten da Fiore ble funnet drept.

Ifølge politiet i California er trolig Jenkins bevæpnet. Det er foreslått at kausjonen settes til 10 millioner dollar om han blir pågrepet.

Fire og Jenkins giftet seg i Las Vegas i mars. De to skal ha kranglet en del de siste månedene, ifølge ryktene. Aktoratet hevder at Fiore og Jenkins sjekket inn på et hotell i San Diego 13. august, og at Jenkins forlot hotellet morgenen etter. Fire skal ikke ha blitt sett i live etter hotelloppholdet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.