*Nettavisen* Nyheter.

Idiotisk Owen-veddemål?

Manchester United mot Liverpool kan koste skjorta.

14.08.09 17:01

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (CSPA)

Premier League-starten er en dag unna, og mange går en spennende tid i møte.

Et Michael Owen-hattrick i Manchester United-drakt på Anfield er drøy kost for noen og en hver. Både Kjetil Rekdal og representanter for Vålerengas trener-team synes dette scenarioet er såpass usannsynlig at de er villige til å gjennomføre ulike botsøvelser dersom det skulle skje.

Arild Rønsen rapporterer om følgende replikkveksling fra et lystig lag nylig:

"- Problemet med deg, Gjermund, er ikke at du vedder - men at du i bunn og grunn aldri inngår noe veddemål. Du gir bare bort. Du vedder bare på hva du sjøl skal gjøre om du taper, mens motstanderen ikke risikerer noen ting. Det er jo ikke veddemål.

Foranledninga for at Veie valgte sine ord såpass lettfattelig var - nettopp, lettfattelig - i og med at Reka over bordet gjentok sitt løfte om å styrte ei flaske med noe sterkt i, den dagen Michael Owen gjør hattrick for Man U, mot Liverpool, på Anfield.

Gjermund Østby: - Det kommer aldri til å skje!

Rønsen: - Hvor mye vedder du på det 'a, Gjermund?

Østby: - Du kan bestemme! For det kommer ikke til å skje!

Som Veie korrekt påpeker; Gjermund vedder ikke. Alt han gjør er å legge opp smashballer, og sånt sier ikke idrettsinteressert ungdom nei takk til.

Rønsen: - Hva sier du, Reka? Skal vi la mannen slippe med en helaften?

Veie: - Alt for lite! Dårlig valg!

Rekdal: - Jeg syns en helaften er et OK forslag, på én betingelse: Rønsen og I skal fritt få velge hvor på kloden kvelden skal tilbringes! Greit, Gjermund?

Østby: - Greit!

Så da er det bare for Kjetil Siem å gjøre seg klar til bordbestilling. For vi skal i hvert fall ikke kortere enn til Cape Town!"

Les mer i bloggen Enga Inside.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.