RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idol-Anders: - Ingen Casanova

Sist oppdatert:
Anders er utpekt som Idols største sjarmør - med god grunn. Onsdag kjemper ham om finaleplass. Se intervju, bilder og video.

(SIDE2): Det tok ikke lang tid før unge jenter sperret øynene opp for den sørlandske gladgutten som spiller gitar og synger kjærlighetsballader.

Siden Idol-sirkuset startet har det tikket inn ikke mindre enn 700 sms-er fra unge beundrere!

- Jeg har ikke fått en eneste negativ kommentar i sms-ene, og det er jo bra. Men det begynner å bli litt mye, sier det kledelig sjenerte Idol-håpet til Side2.

Firemenningen hans, som også heter Anders Mjaaland, har hatt en omtrent like full innboks som sin navnebror...

I morgen skal Idol-Anders konkurrere mot åtte andre om en finaleplass. Onsdag kveld synger opptrer han foran hundretusenvis av seere.

Ingen Casanova
- Så lenge jeg ikke blir framstilt som arrogant og slesk, er det bare vittig å bli kalt sjarmør, smiler sørlendingen.

Han har spilt gitar siden han var 10 år, og vært lidenskapelig interessert i musikk så lenge han kan huske. Han lager også egne sanger, der kjærlighet er et hett tema.

- Stemmen min passer aller best til ballader, og jeg spiller jo gitar, sier han benådende. Selv hører han på alle typer musikk.

Han mener den positive holdningen og sitt endeløse smil er det som gir ham «det lille ekstra», som sammen med musikktalentet kan sende ham til finalerunden.

Trives som singel
Anders er for tiden singel, og trives med det. Han tror uansett det blir hardt å skvise inn en kjæreste i programmet om han blir blant finalistene på onsdag.

- Men det er selvfølgelig veldig koselig når man har noen å være glad i, smiler han lurt.

Fornøyd uansett
Anders er kåret til en av Idol-favorittene av Side2. Selv er han mer enn fornøyd med å ha kommet blant de 40 beste av rundt 8000 påmeldte.

- Uansett hva som skjer har dette vært en ufattelig morsom opplevelse. Det hele har vært veldig stort - alt fra det å bo på hotell i Oslo til alle de nye menneskene jeg har møtt. Det er umulig å dra hjem skuffet etter dette, sier han i kjent positiv stil.

Fansen forfølger dem
Anders synes det er festlig å bli gjenkjent på gaten, og forteller ivrig om hvordan folk stirrer, roper og flokker seg rundt ham og de andre Idol-deltakerne.

- Det føles helt absurd at folk i Oslo stirrer og vet hvem jeg er. Akkurat nå er det bare gøy, men over tid kan det nok bli mer irriterende, sier Anders.

Både han og kompisen - og konkurrenten - Flavio Diaz forteller om flere episoder med overivrige fans som roper, følger etter dem og «diskret» flokker seg rundt Idol-gjengen under en restaurantmiddag.

Frykter misforståelser
Anders står også overfor et annet helt nytt problem:

- Plutselig må vi være veldig forsiktige med alt vi gjør og sier, særlig overfor media. Som en åpen, høylytt og altfor godtroende person er det ikke alltid like lett!

Følg Anders sin kamp om en finaleplass på TV 2 onsdag kveld klokken 20.00.

Disse skal opptre i kveld:

Jonas Thomassen (Rygge)
Leif H. T. Pettersen (Oslo)
Flavio Diaz (Oslo)
Yolanda Myrbostad (Oslo) Les mer om Yolanda her.
Bente Tednes (Skiftun)
Maria Holand Tøsse (Ålesund) Les mer om Maria her.
Anders Mjaaland (Kristiansand)
Gabrielle Leithaug (Stavanger)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere