RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idol-datoer klare

Sist oppdatert:
Det er nå klart hvilke datoer det blir Idol-audition i de fire byene som i år er plukket ut. Sjekk her for å finne ut når det er audition i Tromsø, Bergen, Kristiansand og Oslo.

Idol-søknadene fortsetter å strømme inn og er allerede passert 1200. Har du gått og ventet på hvilke datoer det skal holdes auditioner i de forskjellige byene før du ville søke, får du dem her:

Tromsø: 15.-17. oktober
Kristiansand: 29.-31. oktober
Bergen: 12.-14. november
Oslo: 24.-28. november

Dersom du søker om å få komme på Idol-audition, kan det være verdt å merke seg at alle som blir invitert på audition må gjennom precast på fredagen for å være med. Derfra går du eventuelt videre til hovedauditionen på lørdag eller søndag. De som ikke får invitasjon, kan prøve lykken ved å stille seg i kø på auditiondagen (precast).

Kun èn sjanse

Er du så heldig at du får invitasjon til ausition i en by, kan du ikke uten videre bytte til en annen uten at det er klarert med redaksjonen. Bytter du by så stiller du likt med de andre uten invitasjon, og må stille deg i kø auditiondagen.

Det kan også være verdt å merke seg at du kun kan være med èn gang. Du får kun én sjanse, og kan ikke dra videre til neste by og prøve på nytt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere