RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idol-deltaker slanket bort 40 kilo

Sist oppdatert:
For to år siden prøvde Bjørn Olav Edvardsen (22) seg i Idol, men kom ikke videre fra precastingen. Nå er han 40 kilo lettere og synger for en plass i finalen.

(SIDE2): Da han deltok i Idol for to år siden veide Bjørn Olav Edvardsen 125 kilo.

- Jeg trivdes ikke i den store kroppen min, og det lå en usikkerhet i bakhodet hele tiden. Det høres sikkert ut som en klisjé, men jeg drømte om kule klær og om å stå på en scene og føle meg vel både inni og på utsiden, sier Bjørn Olav til Dagbladet.

For to år siden sang han for Jan Fredrik Karlsen på en såkalt precasting, men da kom han ikke videre til audition foran alle dommerne.

- Han sa jeg sang fint, men at jeg manglet noe i stemmen. Jeg har tatt meg i å tenke på at det kanskje har noe med at jeg var mye større den gangen, men jeg husker også at jeg selv tenkte på om jeg så bra ut der og da – så kanskje usikkerheten min var årsaken, sier Bjørn Olav til avisen.

I kveld konkurrerer han om en plass i finalen med «I can't help myself» av The Kelly Family. Hva de andre deltakerne synger ser du her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere