RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: NeoLab

Idol-dommer blir reklamemann

Sist oppdatert:
Asbjørn Slettemark er allerede i gang med sin første reklamefilm.

(iBergen.no) Den tidligere Idol-dommeren skifter beite og går inn i reklamebransjen.

- Jeg har jobbet som journalist i 16 år og har lyst til å også jobbe med tekst og kommunikasjon fra et annet ståsted. Jeg har vært innom radio, tv, magasin og fagstoff og jeg liker å prøve meg på nye ting. Etter å ha jobbet lenge med tv og radio, har jeg god teft for å formidle ting effektivt og tydelig. Nå er jeg allerede i gang med mitt første manus til en reklamefilm for OneCall, forteller Asbjørn Slettemark, ifølge en pressemelding fra hans nye arbeidsgiver NeoLab.

Slettemark går inn i reklamebyrået som frilans tekstforfatter og rådgiver. Samtidig skal han fortsatt jobbe for NRK P3 og Faro Journalen, der han er redaktør.

NeoLab har stor tro på Slettemarks teft for trender.

- Asbjørns mange roller er gull verdt, og han er glødende opptatt av alt han involverer seg i. Som journalist med fokus på ungdomskultur stiller han med unik innsikt. En innsikt som mange av våre kunder vil nyte godt av, sier Kreativ leder i NeoLab, Kenneth Rasmus Greve.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere