*Nettavisen* Nyheter.

Idol-dommere gråt av glede

Foto: Håvard Solem (TV 2)

- Man begynner jo nesten å grine, sa Tone-Lise Skagefoss. - Jeg driter i det jeg, sa Ole Evenrud og gråt. Det var en følelsesladd Idol-audition i Oslo, men det var gledestårer de felte.

29.01.05 10:41

Det var gleden Thomas Frantzen (18) og David Bakke (19) viste da de gikk videre som fikk Idol-dommerne til å felle tårer under fredagens Idol-program fra audition i Oslo.

- Utrolig deilig at vi begge kom videre. David var inne først, og da han gikk videre ble jeg så glad at jeg fikk vanskeligheter med å konsentrere meg om oppgaven jeg selv skulle gjennomføre inne i auditionlokalet, sier en glad Thomas til TV 2.

Black, White and Yellow

Thomas og David med i bandet «BWY» (Black, White and Yellow). Det siste bandmedlemmet er ingen ringere enn fjorårets finalist Trung Toan Tong.

Trung er ikke i tvil om at kompisene kan nå langt i Idol.

-Disse guttene kan nå langt. Jeg tør ikke tippe dem høyere enn blant topp 100, men de har potensiale til å nå langt, sier Trung til TV 2

I løpet av det siste året har de tre kameratene turnet rundt i Norges land, men skulle Thomas eller David få realisert Idol-drømmen må nok planene legges litt på is.

Viste glede

Thomas måtte klemme og gratulere David før han kunne gå inn til sin egen audition. Idol-dommerne syntes Thomas virket som en veldig sympatisk gutt og likte hans evne til å glede seg på andres vegne. Derfor ble det desto mer glede da det viste seg at han også kunne synge.

Om David og Thomas får fortsette sitt Idol-eventyr ser du på TV 2 fredag 4. februar klokken 20.00

Se Idol på Web-tv her (abonnement)

Alt om Idol

Diskuter Idol her

Ungjente-invasjon i Idol

Flere dommer-kommentarer

Talentfulle Idol-venninner

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag