*Nettavisen* Nyheter.

Idol forlovet i rakettfart

Eva Weel Skram (20) og Thomas Stenersen (24) fant tonen under sommerens Idol-turne. Nå har de forlovet seg.

11.01.06 12:04

(SIDE2): - Ja, jeg er nyforlovet, bekrefter Eva overfor side2.

Den blonde gullstrupen endte på 6. plass i Idol 2005. Hun var blant de mest populære Idolene, og ble stemt frem til en plass på sommerens Idol-turné. Der møtte hun gitaristen Thomas Stenersen.

De to ble kjærester etter turneen, i august, og flyttet raskt sammen på Stabekk utenfor Oslo.

Bryllup neste år
- Det føles riktig. Helt topp. Hun er en sabla positiv jente, sier Thomas Stenersen til side2. Han røper også at bryllupet trolig vil stå neste år, men vil ikke si hvem som fridde eller hvordan.

- Det er en privatsak.

«Det føles riktig. Helt topp. Hun er en sabla positiv jente»

Med Kurt og Teigen
Thomas, som kommer fra Andslimoen utenfor Bardufoss i Troms, ble headhuntet til jobben under Idol-turneen. Han har tidligere spilt sammen med blant annet Kurt Nilsen og Jahn Teigen.

- Jobben med å spille på turneen fikk jeg etter at noen viktige folk hadde sett meg spille sammen med Kurt på Driv i Tromsø. Det var veldig gøy, har 24-åringen tidligere uttalt til Bladet Tromsø.

For tiden jobber han sammen med Eva på hennes debutalbum.

- Jeg har skrevet mange sanger som jeg har skrevet selv, og som jeg nå spiller inn sammen med mange flinke folk. Det er et svært personlig album for meg, sier Eva til side2.

Stor utfordring
Kjæresten legger til at albumet krever både sin mann og kvinne.

- Jeg har pleid å spille med folk, og da blir man ringt opp. Nå gjør vi alt selv. Vi jobber så hardt vi kan. Jeg tror jeg aldri har støtt på en så stor utfordring, sier han.

Snart begynner Eva Weel Skram rundturen for å finne et plateselskap som er interessert i å utgi albumet som er i støpeskjeen.

«Han er en drivkraft og inspirasjonskilde for musikken min»

Bortsett fra å bekrefte at hun er nyforlovet, vil ikke Eva utbrodere den hyggelige nyheten overfor side2.

- Han er en drivkraft og inspirasjonskilde for musikken min. Men forlovelsen ønsker jeg ikke å si noe om, sier en sprudlende Eva.

Så spørs det hvem som kommer først til alters, Eva eller Idol-kollega Margaret Berger. Nylig ble det kjent at hun har forlovet seg med kameramannen Odd Sprakehaug som hun traff under Idol 2004.

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.