RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idol-jakt i Tromsø

Sist oppdatert:
Solveig Kloppen og Ingrid Gjessing ønsker velkommen til første auditionrunde i Tromsø. Nærmere 500 håpefulle nordlendinger skal prøve seg for den tøffe Idol-juryen.

Ishavsbyen har de siste årene vist seg å være en av landets sterkeste pop-byer med navn som Lene Marlin, Espen Lind, Bel Canto, Röyksopp og Maria Solheim. Tromsø viste seg også å være en av de beste Idol-byene i fjor.

Hele 500 spente deltakere fra hele Nord-Norge troppet opp på Rainbow Polar Hotel i Tromsø i november i håp om at nettopp dét kunne være startskuddet på en storstilt popkarriere. Beskjeden de hadde fått på invitasjonen var klar: Forbered ett vers og ett refreng fra to selvvalgte låter. Kle deg for å imponere!

Så gjenstår det å se om den nye Idol-juryen, som består av manager Jan Fredrik Karlsen, artist Anneli Drecker, plateprodusent Douglas Carr og musikkjournalist Thomas Strzelecki, lar seg imponere. Da er nok ikke programlederne like kravstore.

Mange drømmer
- Vår utfordring blir å sette seg litt inn i hver enkelts situasjon, hver enkle drøm, mener programleder Ingrid Gjessing.

- Heldigvis er både Ingrid og jeg ekstremt lettrørte, så når vi møter så mange flotte ungdommer, og i tillegg ser at engasjementet og drømmen deres er så sterk, så blir det veldig lett å føle ekte med dem - både på godt og vondt, forteller kollega Solveig Kloppen.

Begge jentene fulgte Idol tett i forrige runde, men har likevel fått seg noen overraskelser under auditionrundene.

- Det er jo nesten ingen som går videre. Av en eller annen merkelig grunn tror jeg vi hadde sett for oss at nesten annenhver deltaker skulle gå videre, for sånn så det jo ut på tv, ler Ingrid.

Hvordan nivået er, hvor mange som går videre, og hvem som får drømmene sine knust, får vi første pekepinn på i kveld når TV 2 viser en hel time med "Idol" fra auditionrunden i Tromsø.

Fredag klokken 20.00 står Stavanger for tur.

Se Idol på TV 2 onsdag 28. januar 2004 kl. 20.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere