*Nettavisen* Nyheter.

Idol-Jonas selger seg selv

Nå kan du få Jonas Thomassen fra Idol rett hjem til deg. Les hvordan her

21.10.06 15:11

(SIDE2:) Det er i forbindelse med søndagens tv-aksjon at en haug med kjendiser har donert bort diverse gjenstander og ting til auksjonen som er til inntekt for Leger uten grenser.

Idol-toer Jonas Thomassen har blant annet donert vekk en konsert med seg selv. Det høyeste budet ligger nå på 6000 kroner.

- Vi har også en skikkelig godbit, forteller Henrik Kleppe i Leger uten grenser til Side2.

- DumDumBoys har gitt oss Gibson-gitaren som de sist brukte på konsert i sommer, sier han.

Hele bandet har satt sin signatur på gitaren og budet ligger nå på 8100 kroner. Også spyd-esset Andreas Thorkildsen har bidratt. Han har gitt et av sine spyd til auksjonen.

Tufte-kamp
Du kan også by på originalstriper med Pondus, Nemi og Rocky.

Eller for de fotballinteresserte kan de by på en fotballkamp mot Tufte IL.

Tufte-gutta skal for øvrig også sitte i telefonpanelet. Side2 har tidligere skrevet om alle kjendisene som skal sitte og ta mot telefonbudene under auksjonen.

Les om det her: Kjendistung tv-aksjon

Christian Borch, Ingerid Stenvold og Dag Erik Pedersen er programledere for TV-aksjonen 2006 22. oktober. Midlene tilfaller Leger uten grenser og deres arbeid med å gi ofrene for glemte kriser medisinsk hjelp. TV-sendingen preges av musikalske og kunstneriske innslag, reportasjer og gjester i studio.

Les hvem som skal opptre her: Elvira spiller for TV-aksjonen

NRK-duoen Nils og Ronny har vært i Etiopia og laget dokumentar til ære for Leger uten grenser. Les mer om det her: Nils og Ronny uten grenser

Her finner du auksjonene

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.