*Nettavisen* Nyheter.

Idol-Kjartan vs. Idol-Kurt: Hvem er best?

I en ny artikkelserie vil vi sette opp kjendisene mot hverandre i forskjellige kategorier. Vinneren får heder, ære og selvfølgelig ikke mye mer. Først ut er Idol-Kjartan mot Idol-Kurt.

Det er alltid slik at man krangler om hvem som er best av kjendisene. Er Michael Owen bedre enn Thierry Henry, er Courtney Love tøffere enn Alanis Morrisette? Vel, nå gir vi deg svaret. Først ut er Idol-Kjartan mot Idol-Kurt.

Kategori 1: Utseende

Hobbiten mot Rod Stewart. Ingen har noensinne sagt at Kurts største fordel er hans modellytre, og han ble til og med mobbet av prest/statsminister Bondevik. Kjartan er kanskje heller ingen Brad Pitt, men har nok til å vinne denne kategorien.

Kurt - Kjartan 0-1

Kategori 2: Sjarm

Det er få som slår Kurt på sjarm, og selv ikke kameraelskeren Kjartan kan hamle opp med rørleggeren.

Kurt - Kjartan 1-1

Kategori 3: Talent

Kurt er Kurt, og har bevist sitt enorme sangtalent flere ganger. Han er i ferd med å slå igjennom i England etter gode salgstall i Tyskland og Polen. Kjartan har fortsatt en del å bevise.

Kurt - Kjartan 2-1

Kategori 4: Singelfaktor

Kurt har et par barn, Kjartan ikke... For den som er på jakt etter en kjendis å sjekke opp på byen tror vi utvilsomt Kjartan er mannen.

Kurt - Kjartan 2-2

Kategori 5: X-faktor

X-faktoren er alt det andre. Om man har det eller ikke... Det lille man ikke kan sette fingeren på, og her er det utvilsomt Kurt som tar seieren.

Kurt - Kjartan 3-2

Og vinneren er Kurt!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag