RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idol-kjendis til filmen

Sist oppdatert:
I fjor var Enrique (20) i semifinalen i Idol. Fredag stilte han uforberedt på filmaudition, men gikk videre. Se bildespesial.

(Youngstorget i Oslo / SIDE2): Fredag stilte Enrique Salomon Drageseth på audition i Oslo til «Filmstjerne» på TV 2. Han fikk grønt lys, og er med i kampen om en av hovedrollene i den romantiske komedien «Kalde føtter».

Til sammen får 64 talenter sjansen i finalen.

- Jeg tør ikke tenke på å få rollen. Jeg vet ikke hva slags karakter de ser etter og jeg vet ikke om jeg er den rette personen. Men jeg har troa, det må man ha, sier Enrique til side2.

Musikk og band
Noen husker kanskje Enrique fra Idol 2004, da han var i semifinale-puljen til Margaret Berger, Anh Vu og Øystein Grønnevik.

Siden Idol har 20-åringen brukt mye tid på musikk og bandet «Grand Carnival». Men Enrique har nå søkt på skuespillerlinja på Nordisk Institutt for scene og studio.

- Neste gang det er «Filmstjerne» er 30. august og skolen begynner 26. august, så jeg må nok sjonglere litt.

Impulsiv morsomhet
- Jeg er veldig distré. Jeg hadde ikke lest instruksjonene før jeg kom hit, så jeg var uforberedt, det er helt sant.

Enrique improviserte derfor en telefonsamtale.

«Jeg var uforberedt, det er helt sant»

- Jeg spilte en telefonsamtale der jeg snakket med min fiktive onkel Jens. Jeg sa at jeg hadde fått rollen i «Filmstjerne». Men onkel Jens er konservativ, så han ville heller at jeg skulle jobbe som advokat. Da ble jeg veldig kvass mot Jens og han begynte å gråte, sier den impulsive «Filmstjerne»-deltageren og ler.

Landsfinale
Den romantiske komedien «Kalde føtter» vil bli lansert neste år.

64 personer får møte juryen i fire norske byer - Sandefjord, Bergen, Harstad og Oslo. Til slutt skal det stå igjen en gutt og en jente i alderen 18-28 år.

I juryen sitter regissør Alexander Eik, skuespiller Pia Tjelta og produsent Brede Hovland.

Se bilder fra fredagens audition under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere