RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idol live på TV 2 Xtra

Sist oppdatert:
Har du lyst til å få med deg noe av det som skjer under fredagens audition i Kristiansand? Da må du se på TV 2 Xtra eller web-TV fra klokken 10 til 22 fredag 29. oktober.

Sendingen fra Kristiansand vil foregå utendørs fram til klokken 17. Etter dette vil aktiviteten på skjermen foregå innendørs, men ikke direkte fra audition-lokalet.

Blest om TV 2 Xtra

- Vi har fått dette til i samarbeid med markedsavdelingen. Vi gjorde noe liknende under Norway Cup i sommer, så nå vil vi videreføre det vi fikk til der. Poenget er å skape litt blest om TV 2 Xtra. Da må vi gjøre noe for at det skal bli mer enn et vanlig tv-program, sier Jannicke Kjeilen Dyrøy i TV 2 Interaktiv.

På sendingen blir det sms-chat og konkurranser.

- Vi har med oss tre programledere. De har jobbet med sms-chat på TV 2 Xtra fra starten av. Det er mye arbeid å sende live, så det er godt å ha med folk som kan både det praktiske og det tekniske, fortsetter Dyrøy.

Sang på direkten?

Hun håper det også vil bli mulig for dem å få noen deltakere til å synge på direkten.

- De som ønsker kan få lov til det. Kanskje vi kan få til noen intervjuer med enkelte deltakere også. Alt samordnes med selve tv-produksjonen sånn at vi ikke ødelegger noe i forhold til det som skal sendes på tv, forklarer Dyrøy.

For tv-seerne blir det mulig å delta i ulike konkurranser i løpet av sendingen. Her blir mulig å vinne premier fra årets Idol-sponsorer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere