RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idol live på TV 2 Xtra

Sist oppdatert:
TV 2 Xtra skal sende live fra fredagens Idol-audition i Kristiansand. - Poenget er å skape litt blest om TV 2 Xtra, sier Jannicke Kjeilen Dyrøy i TV 2 Interaktiv.

Sendingen fra Kristiansand vil foregå utendørs fram til klokken 17. Etter dette vil aktiviteten på skjermen foregå innendørs, men ikke direkte fra audition-lokalet.

Blest om TV 2 Xtra

- Vi har fått dette til i samarbeid med markedsavdelingen. Vi gjorde noe liknende under Norway Cup i sommer, så nå vil vi videreføre det vi fikk til der. Poenget er å skape litt blest om TV 2 Xtra. Da må vi gjøre noe for at det skal bli mer enn et vanlig tv-program, sier Jannicke Kjeilen Dyrøy i TV 2 Interaktiv.

På sendingen blir det sms-chat og konkurranser.

- Vi har med oss tre programledere. De har jobbet med sms-chat på TV 2 Xtra fra starten av. Det er mye arbeid å sende live, så det er godt å ha med folk som kan både det praktiske og det tekniske, fortsetter Dyrøy.

Sang på direkten?

Hun håper det også vil bli mulig for dem å få noen deltakere til å synge på direkten.

- De som ønsker kan få lov til det. Kanskje vi kan få til noen intervjuer med enkelte deltakere også. Alt samordnes med selve tv-produksjonen sånn at vi ikke ødelegger noe i forhold til det som skal sendes på tv, forklarer Dyrøy.

For tv-seerne blir det mulig å delta i ulike konkurranser i løpet av sendingen. Her blir mulig å vinne premier fra årets Idol-sponsorer.

Sendingen vil også kunne ses live på web-tv.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere