RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idol-Marens prinsessebryllup

Foto: Privat (Privat)
Sist oppdatert:
- Jeg er veldig lykkelig, sier nygifte Maren Flotve Reme (24).

(SIDE2): Sangeren og den tidligere Idol-deltakeren fra 2004 Maren Flotve Birkeland, nå Reme, sa ja til sin David Flotve Reme (28) i Frankrike i september.

- Familien har leilighet der nede og vi hadde lyst på et lite bryllup med nærmeste venner og familie. Vi var i Frankrike en uke og leide et stort hus. Jeg hadde lyst på prinsessebryllup, så vi hadde bryllupet i hagen med blant annet hvitt trekk over stolene og blomsterkrans. Det var drømmen, helt nydelig og utrolig koselig, sier Maren til Side2.

Foruten drømmebryllupet 12. september i Frankrike, holdt paret vennefest i oktober på Lindesnes fyr. På bryllupsfesten på Norges eldste fyr var det samlet cirka 140 kjente til den store dagen.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

- Det sa pang
Maren ble sammen med David i mars 2008, og de to falt raskt for hverandre.

- Det var pang - og akkurat slik det skal være. Jeg trodde ikke jeg var typen som kom til å gifte meg, men første gangen vi var sammen sa jeg at «vi to kommer til å gifte oss», sier Maren og ler lykkelig.

Det var da hun jobbet i en butikk i Kristiansand sentrum at David Reme kom inn på hennes jobb og de to møttes.

- Da han gikk ut visste jeg at det var ham jeg skulle gifte meg med. Vi er verdens beste venner og alt er stas. Jeg er veldig lykkelig. Han er en skikkelig bra mann!

Paret er nå bosatt i Kristiansand.

Tilbake til musikken
24-åringen fra Skudeneshavn på Karmøy var med i Idol i 2004 og ga ut albumet «For a moment» året etter. Men den siste tiden har Maren hatt fokus på andre ting enn musikken og studert markedsføring på BI.

- Jeg har hatt en lang pause fra musikken, men skal ta opp musikken igjen fra februar av.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere