RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Idol-Oda hjem til norskprøve

Sist oppdatert:
«Hallo? Er jeg kommet til Oda sin telefon?» «Det har du sikkert. Men hun har mistet mobilen på bussen og nå snakker du med en i Gaia.» - Typisk meg, ler Oda.

Første dag tilbake til hverdagen startet ikke helt som planlagt for nyutstemte Idol, Oda Evjen Gjøvåg. For første gang siden Idol-sirkuset startet for alvor og 17-åringen flyttet til Oslo, var hun onsdag igjen på plass på morgenbussen til Langhaugen videregående skole på Landås.

- Jeg jobber i Gaia, jeg
Men den tutlete jenta fra Sandviken klarte å miste mobiltelefonen sin på bussen. Da iBergen.no forsøkte å komme i kontakt med Oda i går for å høre hvordan første skoledag gikk, møtte vi en godt voksen mannsstemme i andre enden av røret.

- Hallo? Eeeeeh... har jeg kommet til Oda, nå?

- Det kan godt være at dette er hennes mobil. Men hun har mistet den på bussen, skjønner du. Jeg jobber i Gaia og bare svarte telefonen da det ringte, forteller mannsstemmen.

Han fortalte videre at det er en grå Samsung flip-telefon og at den befant seg på Gaias kontor i Os. Han ba oss videreformidle et telefonnummer Oda kunne ringe for å få tak i telefonen sin.

- Typisk meg
Da vi prøvde å ringe Oda i dag, var gladjenta tilbake i andre enden.

- Mistet du mobilen i går, Oda?

- Ja, hehe, det er jo typisk meg. Jeg kom inn på bussen om morgenen og dumpet ned i setet helt fremst i bussen. Noen andre fra klassen min satt bakerst og ringte meg på mobilen for å be meg komme bak. Da bare la jeg telefonen på setet og flyttet bak til de andre, forteller Oda lattermildt til iBergen.no.

Resten av første skoledag brukte hun på å saumfare klær, skolesekk og klasserom for å finne mobilen. Til slutt ringte hun til seg selv og møtte samme mannsstemme som iBergen.no møtte tidligere på dagen. Telefonen ble sendt med neste buss til Bystasjonen, hvor Oda sto klar og ventet.

Savner Idol
Hverdagen innhentet også Oda ved skoleslutt i går. Da fikk hun lekse til fredag å skrive heldagsprøve i norsk. Hun legger ikke skjul på at det ikke var spesielt gøy å komme tilbake til skolen, og sier hun heller ville vært i Oslo.

- Jeg savner mest de andre deltakerne og følelsen av å fortsatt være med, sier Oda trist.

Hun har planer om å reise tilbake til Idol, men denne gangen må hun følge sine Idol-venner fra tilskuerplass i salen.

- Første sending etter påske skal være «Svensk aften» og det må jeg jo få med meg. Det blir sikkert morsomt. Dessuten skal jeg være med på promoteringen av CD-en vår som slippes 26. april. Det skal bli godt å komme tilbake, sukker hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere